Uw recreatiewoning in  

Vakantiepark Burdaard

Vakantiepark Burdaard

Omringd door het prachtige Friese erfgoed vind je Vakantiepark Burdaard. Burdaard is een pittoresk dorpje met gezellige restaurants en terrasjes. Het wordt gezien als de Friese parel aan de Dokkumer Ee. In het centrumgebouw op het park is een receptie te vinden met een minimarket en fietsverhuur. Kinderen kunnen op het park gezellig samen spelen in de outdoor speelarea of op de kinderboerderij. Dichtbij het park staat het Multi Functionele Centrum (MFC). Hier vind je vele voorzieningen zoals het overdekte zwembad, een theater, een voetbalcourt en een fitnesscentrum. Verder kan je hier een sloep of fietsen huren, boog schieten, tennissen, Foot-ball golf spelen, avonturen beleven in het klimpark en een rondleiding volgen in de molen. In de omgeving van het park kan je genieten van de adembenemende landschappen. Ontdek wandelend of fietsend het gebied met bossen, meertjes, graslanden en het weidevogelgebied de Trijnwalden. Met de fiets ben je in een half uur bij de Waddenzee waar je zeehonden en allerlei vogelsoorten kan spotten. Op zoek naar nog meer vermaak? Binnen een half uur ben je in de bruisende stad Leeuwarden. Hier vind je boetiekjes, Friese speciaalzaken, musea en veel leuke restaurants, cafés en terrasjes.

Nostalgische vakantiewoningen

Dit unieke vakantiepark wordt gebouwd met recreatiewoningen voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Het is een paradijs voor liefhebbers van rust, natuur, historie en cultuur, maar waar ook volop vertier is voor de kinderen. In nostalgische boerderijstijl worden verschillende 4-, 6- en 8-persoons woningen gebouwd in diverse uitvoeringen. Alle woningen zijn royaal bemeten en staan op kavels eigen grond. Er komen verschillende groepsaccommodaties voor gezelschappen van 10 tot 16 personen. Ook liggen er luxe 4-persoons waterwoningen in de haven die van alle comfort zijn voorzien. De architectuur van de woningen is perfect afgestemd op de cultuur en de natuur in de omgeving. Zo geven de woningen een authentieke sfeer wat versterkt wordt door topgevels van red cedar, keramische rode en zwarte dakpannen en karakteristieke plafonds.

Duurzame woningen

Met het oog op vandaag en morgen zijn alle woningen duurzame 0-energiewoningen. Zo zijn de woningen voorzien van vloerverwarming, luchtwarmtepomp, koeling in de zomer en voldoende PV zonnepanelen waarmee de eigen energie wordt opgewekt. Een gasaansluiting is dus niet nodig.

Daarom kiest u voor Vakantiepark Burdaard

  • Duurzame recreatiewoningen
  • Idyllisch park
  • Veel voorzieningen in de buurt
  • Royale kavels eigen grond

Verhuurorganisatie: Roompot

Verkoopinformatie Vakantiepark Burdaard

Bekijk hier alle verkoopinformatie van Vakantiepark Burdaard.

 
 
 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Vakantiepark Burdaard of een afspraak inplannen

Neem dan contact met ons op via 0519235353 of info@makelaardijameland.nl

Locatie

Hikkaarderdijk 37
9111 HB Burdaard