Te koop: Vakantiehuis Sanduun 30 9164 MM, Buren

Verkocht o.v.

€ 640.000,- k.k.

Vakantiewoning “De Visdief”

Aan de uiterste noordrand van recreatieoord Klein Vaarwater in Buren ligt deze zespersoons bungalow uit 1969 met een uitbreiding uit een later bouwjaar. De ruime kavel en de verscholen ligging zorgen voor een optimaal gevoel van privacy en vrijheid, ook in het hoogseizoen.
De afstand tot het strand is ca. 700 meter. Vlakbij is het startpunt van de fietstocht naar het unieke natuurgebied “Het Oerd”. Op Klein Vaarwater worden heel veel voorzieningen aangeboden aan de gasten. De levendige dorpen Nes en Buren liggen op fietsafstand.

Indeling: entreehal met meterkast. Woonkamer en deur naar het zuidterras, toegang tot 2 slaapkamers en een hal. Badkamer voorzien van whirlpool ligbad, douche, wastafel, separaat toilet, grote slaapkamer voorzien van airco. Keuken met deur naar het terras op het noorden.

Er is 610 m2 grond met recht van opstal tot 31 december 2060. Daarna wordt het recht verlengd met periodes van 25 jaar. De kosten zijn € 819,20 / jaar. Verhoging is eens per drie jaar mogelijk volgens het prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie.

Heeft deze vakantiewoning uw interesse gewekt? neem dan contact met ons op.

Overdracht

Koopprijs€ 640.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte610 m2
Woonoppervlakte95 m2
Inhoud218 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Locatie