Te koop: Vakantiehuis Sanduun 32 9164 MM, Buren

Verkocht

Verkocht

Aan de uiterste noordrand van recreatieoord Klein Vaarwater in Buren ligt deze zespersoons bungalow uit 1969 met uitbreidingen uit latere bouwjaren. De ruime kavel en de verscholen ligging zorgen voor een optimaal gevoel van privacy en vrijheid. De slogan van Ameland “rust en ruimte” is hier dagelijks van toepassing, ook in het hoogseizoen. De afstand tot het strand is ca. 700 meter. Vlakbij is het startpunt van de fietstocht naar het unieke natuurgebied “Het Oerd”. Op Klein Vaarwater worden heel veel voorzieningen aangeboden aan de gasten. De levendige dorpen Nes en Buren liggen op fietsafstand.

Indeling: entreehal met meterkast en toilet. Woonkamer met open keuken en schuifpui naar het zuidterras, toegang tot 2 slaapkamers en een grote slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet. De badkamer is ook uit de entreehal toegankelijk. In een aangebouwde berging, die voorzien is van een wasmachineaansluiting bevindt zich de CV-ketel (HR-combi 2010).

Er is 603 m2 grond met recht van opstal tot 31 december 2060. Daarna wordt het recht verlengd met periodes van 25 jaar. De kosten zijn € 819,12 / jaar. Verhoging is eens per drie jaar mogelijk volgens het prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie.

Bezichtigingen op afspraak kunnen plaatsvinden in de periode van 27 oktober tot en met 3 november. Biedingen zijn mogelijk tot 4 november om 18 uur.

Overdracht

KoopprijsVerkocht
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte603 m2
Woonoppervlakte74 m2
Inhoud170 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Locatie