Te koop: Vakantiehuis Verbindingsweg 1 9161 CJ, Hollum

Beschikbaar

€ 2.000.000,- k.k.

Landhuis Veldzicht

Een eiland op een eiland. Soms is privacy te koop. Op een kavel van 10.030 m2 met rondom agrarisch gebied ligt deze ene recreatiewoning, die ooit in een grijs verleden is ontstaan uit een dorsschuur. In deze omgeving zullen zeker geen andere recreatieobjecten worden gebouwd.

Hoewel de golfbaan recht tegenover de uitrit van dit perceel ligt en het dorp Hollum, de vuurtoren, het strand en de duinen op 5 minuten fietsen bereikbaar zijn, tellen hier maar een paar dingen: rust, weidsheid, stilte en uiteraard privacy. De hazen, reeën en buizerds komen zelf langs, daar hoeft u niets voor te doen. U bereikt het huis via de eigen 100 meter lange oprijlaan.

Voor wie het unieke van deze locatie waardeert en de potentie ziet, zijn er volop mogelijkheden. Deze locatie valt onder het bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Ameland. Er mag gebouwd worden met een grondoppervlak van 120 m2, de woning mag twee verdiepingen hoog zijn èn er mag worden onderkelderd. Vergeet niet met uw architect te spreken over wonen op de bovenverdieping: een loggia met uitzicht op de Noordzee en een balkon met uitzicht op de Waddenzee? Het kan!

Het bedrijventerrein van Hollum zal geen uitbreiding meer krijgen in oostelijke richting. De huidige oostelijke buitenrand zal worden omgeven met een strook bos. Er blijft een strook agrarische grond tussen het bedrijventerrein en het perceel van deze woning.

Bieden vanaf € 2.000.000,-

Overdracht

Koopprijs€ 2.000.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte10.030 m2
Woonoppervlakte150 m2
Inhoud250 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1950
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers11
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Locatie