Te koop: Vakantiehuis Strandweg 42J 9163 GN, Nes

Verkocht

Verkocht

Op de tweede verdieping van een gebouw met 15 appartementen gelegen luxe appartement met een woonoppervlak van 86 m2 en balkons met bergingen van samen 16 m2. Hoewel het adres wordt aangeduid als Strandweg, is het appartement niet gelegen aan de drukke Strandweg van Nes, maar aan de rustige Molenweg. Het uitzicht over gebied De Vleijen is prachtig. Voor ieder van de 15 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar op het aan de Molenweg gelegen parkeerterrein. Via de gang tussen de bergingen wordt de zijde van de binnentuin bereikt, van waaruit het gebouw toegankelijk is. Met de lift is de tweede verdieping bereikbaar.

Indeling: entreehal met meterkast. Toegang tot beide slaapkamers, waarvan één met balkon, en beide badkamers, waarvan één met wasmachineaansluiting. Ook de woonkamer met balkon en open keuken is vanuit de hal bereikbaar. Op de beide balkons is een opslagruimte, waarvan er één momenteel beschikbaar is voor de huurders en de ander in gebruik is als eigenarenkast. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Beide badkamers zijn voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Op de plaats waar zich nu nog het verpauperde voormalig subtropisch zwemparadijs bevindt, zal in de nabije toekomst een hotel van 80 tot 100 kamers worden gerealiseerd van maximaal drie verdieping. Ook is een aparte wellness voorzien. Van de beschikbare grond mag 30% worden bebouwd. De plannen bevinden zich in de ontwerpfase, er is nog geen definitieve aanvraag ingediend bij de Gemeente Ameland. De situering op de kavel is nog niet definitief.

De 15 appartementen in dit gebouw, waarvan Strandweg 42J Nes deel uitmaakt hebben een recreatieve bestemming. Permanent wonen is toegestaan.

Het appartement wordt momenteel recreatief verhuurd en heeft een uitstekende bezetting. Het is beschikbaar per 6 januari 2023. Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk tijdens gastenwissels, die allemaal op zaterdagen vallen tussen 11 uur en 15 uur. De koop is niet inclusief de complete inventaris. Op de inventarislijst staat aangegeven voor welk bedrag inventaristukken kunnen worden overgenomen indien gewenst.

Strand, duinen, bos en dorp liggen op luttele fietsminuten. Recreatiegebied de Vleyen ligt voor de deur.

Overdracht

KoopprijsVerkocht
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.025 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud180 m3

Bouw

SoortTussenverdieping
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2000

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Locatie