Te koop: Vakantiehuis Strandweg 42L 9163 GN, Nes

Verkocht

Verkocht

Op de derde verdieping van een gebouw met 15 appartementen gelegen appartement met een woonoppervlak van 84 m2 en balkon. Hoewel het adres wordt aangeduid als Strandweg, is het appartement niet gelegen aan de drukke Strandweg van Nes, maar aan de rustige Molenweg. Het uitzicht over gebied De Vleijen is prachtig. Voor elk van de 15 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar op het aan de Molenweg gelegen parkeerterrein. Via de gang tussen de bergingen wordt de zijde van de binnentuin bereikt, van waaruit het gebouw toegankelijk is. Met de lift is de derde verdieping bereikbaar.

Indeling: entreehal met meterkast, techniekruimte en toilet. Toegang tot de eerste slaapkamer en de badkamer die beschikt over een bad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Ook de woonkamer met balkon en open keuken is vanuit de hal bereikbaar. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de kamer en heeft rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Op de plaats waar zich nu nog het verpauperde voormalig subtropisch zwemparadijs bevindt, zal in de nabije toekomst een hotel van 80 tot 100 kamers worden gerealiseerd van maximaal drie verdieping. Ook is een aparte wellness voorzien. Van de beschikbare grond mag 30% worden bebouwd. De plannen bevinden zich in de ontwerpfase, er is nog geen definitieve aanvraag ingediend bij de Gemeente Ameland. De situering op de kavel is nog niet definitief.

De 15 appartementen in dit gebouw, waarvan Strandweg 42L Nes deel uitmaakt hebben een recreatieve bestemming. Permanent wonen is toegestaan.

Het appartement wordt momenteel recreatief verhuurd en heeft een uitstekende bezetting. Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk tijdens gastenwissels, die vallen op vrijdagen en maandagen tussen 10 uur en 15 uur. De koop is inclusief de inventaris.

Strand, duinen, bos en dorp liggen op luttele fietsminuten. Recreatiegebied de Vleyen ligt voor de deur.

Overdracht

KoopprijsVerkocht
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.025 m2
Woonoppervlakte84 m2
Inhoud177 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1999
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen, Volledig geïsoleerd, Geen spouw, Eco bouw, Geen isolatie, Grotendeels dubbelglas, Driedubbel glas, Hierdichting, HR glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Locatie