wie zijn wij?

OVER MAKELAARDIJ AMELAND

ONZE LOCATIE

Vanaf 1 januari 2022 is Makelaardij Ameland actief op de Amelander vastgoedmarkt. Makelaardij Ameland is de opvolger van Koudijs Makelaardij Ameland van Dukke Boersma, als makelaar op Ameland een begrip.

Naast het vertrouwde gezicht van Dukke Boersma, wordt het team versterkt met een drietal nieuwe gezichten, te weten: Arno Moll, Dirk-Jan Metz en Jan Kiewiet.

Allen geboren Amelanders en ze kennen het eiland op hun duimpje. Mede door de jarenlange ervaring in de verkoop, verhuur, onderhoud en beheer van recreatiewoningen op Ameland mogen we ons gerust specialist op dit gebied noemen. Ook hebben wij kennis en ervaring in de markt van woonhuizen uitsluitend bedoeld voor permanente bewoning.

Wij beheren een goed gevulde portefeuille van aspirant kopers en verkopers. Dit maakt ons doortastend en slagvaardig. Voor verkoop of aankoop van een (recreatie)woning op Ameland bent u bij ons aan het juiste adres.

Het vestigingsadres blijft hetzelfde. Vanuit het kantoor aan de Burgemeester Waldastraat 2, gelegen in het centrum van Nes, staan wij zes dagen per week voor u klaar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag op afspraak. 

Contact

Telefoonnummer: 0519 – 235353

Email: info@makelaardijameland.nl

Ons team

Het makelaarsteam van Makelaardij Ameland is gevestigd in het dorp Nes aan de Burgemeester Waldastraat 2 op Ameland. Wij verstaan ons vak en houden van huizen en mensen. We besteden de grootste zorg aan een perfecte presentatie van de woning. Uw woning komt te staan op onze website, op Funda en Facebook. U profiteert van ons uitgebreid netwerk. Wij bieden optimale kansen voor verkoop van de woning. We hebben inmiddels een stevige marktpositie opgebouwd.

MAKELAAR (in opleiding)

JAN KIEWIET

REGISTER MAKELAAR

ARNO MOLL

specialist recreatiewoningen

DIRK - JAN METZ

ARNO MOLL

REGISTER MAKELAAR

JAN KIEWIET

MAKELAAR (in opleiding)

DIRK-JAN METZ

SPECIALIST RECREATIEWONINGEN